تولید شکلات فراسودمند عناب توسط محققان جهاد دانشگاهی

ساره حسینی، عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: خراسان جنوبی تولیدکننده 98 درصد عناب کشور و تنها قطب تولید این محصول درکشور است که فرآوری آن در داخل استان باعث بهبود وضعیت اقتصادی بهره‌برداران و ایجاد اشتغال می‌شود.

وی افزود: در گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی بر اساس مطالعات گسترده علمی در زمینه مواد غذایی فراسودمند و تجاری‌سازی محصولی مفید در این زمینه به دانش فنی تولید شکلات فراسودمند عناب دست پیدا کردیم.

عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی اظهارکرد: هم اکنون محصولی را تولید کرده‌ایم که در آن با انجام فرایندهایی خاص، عناب و ترنجبین با خواص تغذیه‌ای بالا را جایگزین شکر در تهیه شکلات کردیم، برای تولید این فراورده 4 ماه تحقیق و پژوهش انجام  شده و اکنون به مرحله تولید آزمایشگاهی رسیده است.

حسینی ادامه داد: در محصولات فرآوری شده از محصول عناب از شکر یا استفاده نشده و یا استفاده از آن به حداقل رسیده و از این جهت می‌توان یک گام به سوی جامعه سالم‌تر برداشت.

عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی یادآور شد: از جمله محصولات تولیدی این گروه پژوهشی می‌توان به کلوچه عناب، چیپس عناب، مربای کم‌کالری و فراسودمند عناب و شکلات عناب اشاره کرد.

انتهای پیام

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اجرا شده توسط: همیار وردپرس